Richard Wolf Urologie

Vooruitgang in minimale invasieve chirurgie heeft de urologie meer beïnvloed dan enige andere discipline. In slechts een korte tijd heeft dit geleid tot veel nieuwe chirurgische technieken voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie, urolithiasis en urotheliaal carcinoom.

Als pionier in endoscopie werkt Richard Wolf nauw samen met ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van urologie om medische vooruitgang te bevorderen en het welzijn van de patiënt te verbeteren. Richard Wolf transformeert trends in endourologie in nieuwe, innovatieve producten. Het bedrijf is een complete aanbieder op het gebied van urologie met een uitgebreide productportfolio.

 

Naast het hoge resolutie 4K ENDOCAM Logic 4K-camerasysteem voor een briljant endoscopisch beeld, is de MegaPulse 70+ holmium: YAG-laser een van de nieuwste hoogtepunten op het gebied van urologie. MegaPulse 70+ is een kosteneffectief alternatief met vermogen tot 70 watt voor gebruik in BPH-behandeling en steentherapie.

Innovaties

ENDOCAM Logic 4K

Indrukwekkende scherpte en ongeëvenaarde flexibiliteit. Een overtuigend geïntegreerd concept dat het verschil maakt voor kwaliteit en veiligheid in de operatiekamer.

MegaPulse 70+

Holmium: YAG-laser met een maximaal vermogen van 70 watt voor interdisciplinair gebruik. In de urologie voor twee gebieden in het bijzonder – steenbehandeling en BPH.

Uitgelichte producten

PIRANHA

High-speed morcellatie voor EEP met speciale PIRANHA Vmax-messen met bijbehorende PIRANHA Morcescoop met hoge irrgatie capaciteit. 

Mini-nephroscopie set

Een geminiaturiseerde percutane nephrolithotomie (Mini-PCNL) met inbrengen van een mini nephroscope naar Lahme.

SHARK

De resectoscoop line van Richard Wolf distaal afgeschuinde manteltip voor optimaal zicht en snap-on technolgie voor intuïtieve bedieing

Flexibele sensor endoscopen

FLexibele sensor-endoscopen met hoge resulutie en SIM-modus voor betere diagnostiek.

Bipolaire enucleatie electrode

Enucleatie, coagulatie en vaporizatie gecombineerd in één electrode. Een cost-effective oplossing. 

ENDOCAM Flex HD camera systeem

Een slimme en compacte camera concept dat ontwikkeld vanuit een “Plug & Play” principe.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Richard Wolf Urologie

ARSIS MEDICAL BV

Kosterijland 9
3981 AJ BUNNIK

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL007563486B01
KvK 17053478

© 2019 Arsis Medical | Privacyverklaring Cookies | Contact |

Een site van boelens.co