Chirurgie

Sinds het begin – in de jaren 1980 – hebben minimaal invasieve chirurgie en laparoscopie in het bijzonder een integraal onderdeel van chirurgische procedures. Dankzij haar partnerschip met Richard Wolf kunnen we aanzienlijk bijdragen aan de succesverhalen van talloze innovaties.

Sinds september ´19 is Arsis Medical een exclusieve partnerschap aan gegaan met het nieuwe innovatieve bedrijf SuperSeton.

Samen nastreven we één doel: ervoor zorgen dat chirurgen sneller, eenvoudiger en efficiënter behandelen van patiënten.

Richard WOLF heeft de ENDOCAM Logic 4K ontwikkeld, wat zorgt voor indrukwekkende scherpe en ongeëvenaarde beeldkwaliteit. 
Het hebben van goed beeld is enorm belangrijk bij minimaal invasieve chirurgie en laparoscopie in het bijzonder. Richard Wolf als pionier in endoscopische procedures, heeft vanaf het begin aanzienlijk bijgedragen aan talloze innovaties.

Superseton is een soepele, eenvoudige en veilige oplossing die onnodige irritatie en ongemak voor uw patiënten voorkomt.
Superseton is knooploos en soepel en heeft een innovatieve sluiting die veilig en flexibel is en binnen enkele seconden handmatig kan worden aangebracht met de gepatenteerde wegwerp applicator.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Chirurgie

ARSIS MEDICAL BV

Kosterijland 9
3981 AJ BUNNIK

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL007563486B01
KvK 17053478

© 2019 Arsis Medical | Privacyverklaring Cookies | Contact |

Een site van boelens.co