Orthopedie

Deze discipline omvat de gebieden orthopedie, traumachirurgie en sportgeneeskunde. Het behandelt de diagnose en therapie van ziekten en verwondingen aan het bewegingsapparaat en revalidatie van patiënten.throscopiepompen van de afgelopen 20 jaar.

Arsis Medical heeft de exclusieve vertegenwoordiging van Hemodia in Nederland. Hemodia heeft onder eigen naam een eigen tweewegpomp ontwikkelt; de Aqua Vision. Met een zeer adequate controle van in- en outflow en behoud van druk, eenvoudig te bedienen functies en de mogelijkheid de pomp te laten interacteren met shaver-devices. Het aanvullende instrumentenpakket van Richard Wolf sluit hierop perfect aan. 

De geschiedenis van Hemodia begint al in 1985 met de productie van single use medical devices. Het bedrijf heeft zo ook de slangensets voor de welbekende DUO ™ arhtroscopiepomp ontwikkelt en deze 25 jaar lang geproduceerd. Hemodia heeft onder eigen naam een eigen tweewegpomp ontwikkelt; de Aqua Vision. 

Richard Wolf-instrumenten zijn ontworpen om efficiëntie en therapie op het hoogste niveau te combineren. Arthroscopische producten en systemen zijn ontwikkeld voor alle gewrichten en zijn altijd afgestemd op de nieuwste trends. Het spectrum van producten varieert van artroscopen en instrumenten, via functionele motor- en vloeistofbeheersystemen, tot implantaten voor de reconstructie van pezen en ligamenten.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Orthopedie

ARSIS MEDICAL BV

Kosterijland 9
3981 AJ BUNNIK

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL007563486B01
KvK 17053478

© 2019 Arsis Medical | Privacyverklaring Cookies | Contact |

Een site van boelens.co