OK inrichting

Arsis Medical vertegenwoordig drie toonaangevende bedrijven, die een unique specialisme hebben op het gebied van operatiekamers.
Ondal Medical Systems GmbH is een betrouwbare partner voor pendel systemen.In Nederland kiezen Arsis Medical en Ondal er voor de pendels te verkopen onder eigen Ondal Label.

Tedisel Medical heeft een sterke samenwerking met Arsis Medical en heeft in de afgelopen 5 jaar heeftacht nieuwe bedwandgoten ontwikkeld. Ze zijn die zijn gecertificeerd volgens de huidige wereldwijde normen.
Medifa maakt het pakket van Arsis Medical compleet met de nieuwste en innovatieve operatietafels en behandelstoelen. 

Ondal ontwikkelt hoogwaardige pendelsystem. Ondal wordt veelal niet onder haar eigen naam verkocht maar als een OEM (original eqiupment manufacturer). In Nederland kiezen Arsis Medical en Ondal ervoor om de pendels te verkopen onder het eigen Ondal Label.

Tedisel Medical is een Spaanse fabrikant van o.a. bedwand voorzieningengoten. De unites zijn gecertificeerd met CE-markering voor medische apparatuur. In de afgelopen 5 jaar heeft Tedisel Medical acht nieuwe modellen ontwikkeld welke gecertificeerd zijn volgens de huidige normen.

Medifa behoort tot een van de grootste Duitse OEM-leveranciers in de sector medische technologie. Het product- en serviceportfolio van Medifa heeft een compleet assortiment van op het gebied OK-inrichtingen. Arsis Medical focust zich in Nederland in samenwerking met Medifa op de mobiele operatietafels met bijbehorende accessoires evenals onderzoeksstoelen voor gynaecologie urologie en proctologie 

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / OK inrichting

ARSIS MEDICAL BV

Kosterijland 9
3981 AJ BUNNIK

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL007563486B01
KvK 17053478

© 2019 Arsis Medical | Privacyverklaring Cookies | Contact |

Een site van boelens.co