Urologie

Arsis Medical is sinds haar oprichting in het jaar 2000 actief binnen de Urologie. Wanneer het gaat om de behandeling van nierstenen is Arsis Medical dè marktleider op het gebied van lithotripsie apparatuur.

Dankzij haar partnerschip met EMS voor het intra corporale deel, maar met Elvation/Wolf ook voor de extra corporale behandeling hebben wij apparatuur voor elk type niersteenbehandeling.

 

Daarnaast vertegenwoordigt Arsis Medical binnen de endo-urologie de nieuwe, innovatieve endo-urologische producten van Richard Wolf. Aanvullend biedt Arsis Medical flexibele disposable ureterorenoscopen en cystoscopen van PUSEN aan.

Het disposable bloedopvang systeem van Paramount Medical met daarnaast het peditrol irrigatie systeem van Wismed maakt het portfolio van Arsis Medical compleet.

Als pionier in endoscopie werkt Richard Wolf nauw samen met ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van urologie Dat resulteert in producten die de medische vooruitgang bevorderen en het welzijn van de patiënt verbeteren. Richard Wolf transformeert trends in endo-urologie in nieuwe, innovatieve producten. Het bedrijf is aanbieder van volledig bereik op het gebied van urologie met een uitgebreid productportfolio.

Pusen maakt flexibele disposable ureterorenoscopen en cystoscopen met een eigen camerasysteem. Pusen is nu al leidend in de markt met zowel een 9,5Fr als ook een 7,5Fr disposable URS, beide met een ø 3,6 mm werkanaal en tevens een excellente beeldkwaliteit.

Als het gaat om grote en harde nierstenen, kan percutane Niersteenvergruizing (PCNL) een ingewikkelde procedure worden. Wat als u elke steen, op elke locatie, tot 48% sneller, gemakkelijk en zonder afbreuk te doen aan de veiligheid kunt opruimen? Tegenwoordig maakt de Swiss LithoClast® Trilogy het mogelijk: baanbrekende technologie die is ontworpen om de proceduretijd te verkorten en de chirurgische ervaring voor patiënten, urologen en OK-personeel te verbeteren.

Peditrol is een voet bediend irrigatiesysteem voor ureteroscopie dat de nadruk legt op de functionaliteit. Met perfecte irrigatiecontrole – letterlijk – zo fijn als één druppel, zorgt dit handsfree concept voor een uitstekende zichtbaarheid en verbetert het het gemak en de veiligheid van procedures.

Paramount Medical Solutions heeft een frame ontwikkeld, dat verstelbaar en flexibel is. De beensteunen en het frame kunnen gecombineerd worden tot één geheel, waarbij het frame tijdens de operatie nog steeds versteld kan worden. Verder heeft het frame een disposable opvang zak, dusdanig geconstrueerd dat er geen vocht meer op de grond kan vallen. 100% gegarandeerd geen vocht meer op de vloer !

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Urologie

ARSIS MEDICAL BV

Kosterijland 9
3981 AJ BUNNIK

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL007563486B01
KvK 17053478

© 2019 Arsis Medical | Privacyverklaring Cookies | Contact |

Een site van boelens.co